Sayfalar

Pages - Menu

23 Haziran 2016 Perşembe

Bilgisayar Alışkanlıklarınızı Tespit Etmeye Ne Dersin ?

Hiç bilgisayarın başından kalktığınızda "aaa ne kadar çok zaman geçmiş" dediniz mi ? Eminim çoğu aktif bilgisayar kullanıcısı bunu demiştir. Bilgisayarlar hayatımızda önemli rol oynuyor, işlerimizi bilgisayar üzerinden yapıyoruz televizyonumuzu ondan izliyoruz sevdiğimiz dizi ve filmleri ondan takip ediyoruz peki hiç bilgisayarda yaptığınız şeyleri dakikası dakikasına not edip alışkanlıklarınızı gözlemlemeyi denediniz mi ?

Çoğu insanın cevabı hayır olacak çünkü insanların bunu yapmasına imkan yok fakat ya bilgisayarımız bunu bizim için yapabiliyorsa güzel olmaz mı ?

Evet dediğinizi duyar gibiyim bana katılmasanız bile arkaplanda yaptığınız şeyleri not eden bir programın kime ne zararı olabilir ki.

Şimdi size söyleyeceğim uygulama ile bilgisayarda neler yaptığınızı ne kadar süre harcadığınız bunun dışında kaç tuşa basıp kaç kere mouse ile tıklama yaptığınızı bile kaydediyor hemde bunları yaparken sadece 2 MB ram harcıyor ve uygulama bilgisayar başladığında kendini arkaplanda otomatik olarak çalıştırıyor yani yapmanız gereken sadece indirip bilgisayarınıza kurmak.

Alışkanlıklarınızı test ederek aşırı zaman harcadığınız şeyleri sınırlayabilir kendinize yeni ve sağlıklı bir program hazırlayabilirsiniz.



http://strlen.com/procrastitracker/ProcrastiTracker_Setup.exe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder